Acum poti accesa credite doar cu buletinul, fara acte.


Daca ai ramas fara bai si doresti sa accesezi credite fara adeverinta de venit, acum ai sansa sa poti accesa finantarea fara nici un act care sa dovedeasca ca ai un venit stabil. Tot ce-ti trebuie este un buletin care sa ateste identitatea dvs.


Adriana din bucuresti ne scrie:
Unde pot face un imprumut rapid pentru sume mici de bani fara sa fiu nevoita sa aduc de la locul de munca adeverinta de salariu
Daca doresti credite cu sume mici de bani, acum nu mai este o problema  accesarea creditului, ai cea mai simpla metoda de finantare de pe piata nebancara. Prin aceste oferte de finantare pana la salariu, nu  poti accesa sume mari de bani, doar cat sa poti iesi din situati neprevazute. 

Astazi va detaliez cele mai bune credite oferite de la ferratum. Aceasta institutie nebancara ofera finantari fara multe acte. La acest institut nebancar poti accesa bani cu imprumutul doar online, fara adeverinta si fara sa fi nevoit sa te deplasezi din fata calucularorului, toate demersurile si contractul de creditare pe care trebuie semnat se trimite online prin e-mail.

De ce sa accesezi credite de le acest ifn?


In primul rand, avantajul cel mai important este ca acest credit se acorda doar cu buletinul, nu trebuie sa faci dovada prin adeverinta de la locul de munca, deci, fara venit.

Simplu si rapid de obtinut, aceste finantari nebancare le poti accesa in ori ce zi, 24 din 24, 7 zile din 7.

Daca esti la al doilea credit nu trebuie decat sa ne dai un sms, dupa care vei fi sunat, iar in decursul a 10 - 30 minute ai bani in cont.
Daca esti la primul credit nu trebuie decat sa completezi formularul cu datele personale, dupa care trimiti cererea, in scurt timp un agent al banci te suna pentru comfirmarea cererii si explicarea in detaliu a ofertei la care ai aplica, daca esti de acord cu conditiile ofertei, in maxim 3 ore de la semnarea contractului de creditare, bani se vireaza in cont.

De ce se ofera creditul fara adeverinta de venit


Adeverinta de salariu nu este importanta deoarece in ziua de astazi fara un loc de munca nu poti supravietui, iar noi suntem siguri ca persoanele ce doresc sa acceseze credite de la acest ifn, poate si sa restituie suma imprumutata. Acest institut nu doreste sa te puna pe drumuri sau in dificultate pentru a aduce adeverinta de la locul de munca care sa ateste ca aveti venit. Deci, aceste credite sunt acordate fara acte care sa ateste bonitatea ta.


Conditiile de acordare a creditului rapid


 • Varsta la care poti apela la un astfel de credit fara acte este de minim 24 ani.
 • Venitul tau lunar nu trebuie dovedit prin acte
 • Acest credit se acorda doar pe baza buletinului

De ce acest ifn are cele mai bune solutii de creditare?


Creditele cu buletinul sunt cea mai buna solutie atunci cad doresti sume mici de bani oferite pe termen scurt.
 • Creditul se acorda extrem de rapid
 • Aplici online sau telefonic pentru sumele de bani dorite
 • Nu trebuie sa ai venit lunar pe care sa le dovedesti prin acte
 • Decizia de acordare este foarte urgenta, in maxim 3 ore, in functie de ora la care aplici
 • Creditul se ramburseaza prin mai multemijloace puse la dispozitie special pentru tine
 • Sunt acceptate ori ce venituri lunare indiferent de sursa acestora

Ce sume de bani poti imprumuta?


Pentru ca este un credit fara adeverinta de salariu, sumele pe care poti sa le accesezi nu sunt mari.

 • Se ofera credite cu suma de minim 200 lei si maxim 1300 lei
 • Perioada de rambursare este de minim 15 zile si maxim 45 zile
Daca vrei sa inapoiezi creditul mai rapid, o poti face fara probleme, dupa 15 zile de la accesarea imprumutului. Dobanda se plateste doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani.

Calcul credit

Pentru o suma de maxim 1290 lei, imprumutati pentru o perioada de maxim 45 zile, suma totala pe care trebuie sa o rambursezi este de 1885 lei. Vei plati in plus aproape 600 lei.
Fara Adeverinta de Salariu