De cand cu internetul, totul se desfasoara online si extrem de rapid. La institutiile nebancare ai cele mai simple imprumuturi de pe piata ifn-urilor. Daca doresti credite prin oferta de finantere la domiciliu, bani ii poti obtine in maxim 24 ore.

Exista in Romania un ifn ce a fost printre primele ifn-uri infiintate si care a rezistate pana in ziua de astazi cu succes, il stim cu totii, el se numeste Provident. Este singurul institut care are o dobanda acceptabila la creditele cu sume mici, de maxim 5000 lei.

Avantajele acestui institut nebancar

In primul rand trebuie sa precizam ca la Provident, daca accesezi o suma de bani si vrei sa inapoiezi suma in maxim 45 ziler, o poti face fara sa platesti dobanda, mai exact, daca vrei sa inapoiezi suma de bani in 4 - 5 zile, platesti dobanda doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani.

Alte avanteje

  • Cel mai rapid imprumut acordat de ifn
  • Poti opta pentru plata ratelor saptamanal sau lunar.
  • Poti platii ratele la domiciliu fara a te deplasa de acasa.
  • Poti aplica online pentru imprumutul dorit, iar in scurt timp un agent bancar te suna pentru detalierea creditului aplica
  • Ratele sunt egale pe toata durata finantarii
  • Nu se gasesc clauze abuzive in contractele oferite
  • Nu platesti dobanda in plus pentru intarzierea ratelor.

Cerinte necesare accesarii creditului

Varsta minima pe care trebuie sa-o ai este de minim 18 ani si maxim 70 ani. Pentru accesarea imprumutului trebuie sa fi angajat cu contract de munca si sa faci dovada la momentul semnarii contractului de creditare cu adeverinta de venit sau fluturas de salariu pe ultima luna sau pe cea in curs, daca esti pensionar, cuponul de pensie. VEZI DEATLIILE COMPLETE

Daca doresti un imprumut pana la salariu sau o finantare de pana in 5000 euro, Detalii Aici
Daca esti aici inseamna ca vrei sa accesezi un credit nebancar rapid si online.

Cei mai multi oameni din romania vor ca imprumutul lor sa fie  aprobt intr-un timp cat mai scurt si cu un numar mic de acte. Din motivul precizat mai sus s-a infiintat ifn-urile, tocmai pentru a va oferii credite cat mai rapide. Acum poti aplica online fara sa fii nevoit sa te deplasezi din caminul tau, pur si simplu completezi formularul online cu datele personale, iar in scurt timp un agent bancar te suna pentru comfirmare si detalierea ofertei la care ai aplicat.

Astazi va prezint cateva institutii nebancare ce acorda credite pana la salariu, la domiciliu si pentru nevoi personale ( pentru consum ).

Vivacredit este un institut nebancar ce acorda credite extrem de rapide in doar 3 ore de la semnarea contrectului de creditare. Sumele pe care le poti accesa sunt de minim 100 lei si maxim 1000 lei. Acest ifn se adreseaza persoanelor ce au ramas in gaura cu bugetul si au nevoie urgenta de o suma mica de bani. Bani imprumutati trebuie sa-i restitui in maxim 30 zile de la semnarea contrectului.

Poti inapoia suma in ori ce zi, fara sa platesti dobanda in plus, mai exact, daca dupa 4 zile vreau sa inapoiez suma de bani imprumutata, platesc dobana doar pe aceste 4 zile. VEZI DETALIILE COMPLETE


Astazi va prezint detalii despre cele mai urgent credit oferit online de pe piata nebancara din Romania.

Andrada din Bucuresti ne scrie:
Doresc sa accesezi un credit cat se poate de urgent, de la banca sau de la institutiile nebancare. Spuneti-mi va rog care din aceste doua ofera creditul cel mai avantajos.
Sunt institutii nebancare cat si bancare, care acorda bani cu imprumutul la o dobanda aproape egala intre ele. Despre ifn-uri s-au auzit multe lucruri urate dar ne adevarate, stiti cum este gura oamenilor, vorbesc fara sa stie macar ce este un ifn.

Sa detaliem ce inseamna institutiile financiare nebancare. Aceste ifn-uri sunt specilizate in acordarea de imprumuturi rapide cu un numar mic de acte. Din an in an, ifn-urile sunt din ce in ce mai cautate de catre de catre romanii ce doresc sa acceseze un credit cat mai rapid si cu un numar mic de acte. Institutia nebancara este o firma legal infiintata cu raspundere limitata care functioneaza sub regulile BNR, deci, totul este legal si sigur.

Conditii necesare

Prima conditie este sa ai minim 18 - 21 ani impliniti in momentul in catre aplici la oferta ifn-ului. Fiecare ifn acorda credite unei anumite categorii de varsta, cele mai multe dintre ifn-uri acorda bani cu imprumutul persoanelor ce au varste de peste 21 ani. Trebuie sa fi cetatian al acestei tari si sa ai un loc de munca stabil in ultimele trei luni daca vrei o suma mare de bani. Daca vrei o suma mai mica, de pana in 5000 lei, trebuie sa faci dovada doar prin fluturas de salariu.

Poti accesa imprumutul si fara adeverinta de venit?

Aceasta intrebare am primit-o de nenumarate ori, si raspunsul de fiecare data a fost, da, se poate accesa imprumuturi doar cu buletinul de identitate, dar sa nu te astepti la o suma foarte mare de bani. Oferta de creditare se numeste " credite pana la salariu", iar suma de bani pe care o poti accesa prin aceasta oferta este de minim 100 lei si maxim 3000 lei pe o perioada de 30 - 45 zile, totul depinde de ifn-ul la care aplici.

Termenul de acordare

Daca vrei o suma mica de bani, termenul in care se ofera imprumutul este de minim 60 minute si maxim 3 ore de la semnarea contrectului de creditare. Pentru finantrilie din oferta la domiciliu, bani se acorda in maxim 24 ore. Daca doresti o finantare prin oferta de nevoi personale, finantarea se acorda in maxim 24 - 48 ore de la semnarea contractului de creditare.