Credite online oferite de ifn in maxim 24 ore de la trimiterea actelor spre aprobare.

De cand internetul este in tot mai multe case, evident ca majoritatea nu se mai inghiesuie la ghiseele bancilor sa ceara informatiile necerase acordarii creditului. Tot mai multi romani cauta informatiile online si tot online aplica la ofertele de credite care-i avantajaza.

Trebuie sa precizez ca, sunt institutii nebancare cat si bancare, au simplificat metoda de acordare a creditului, doar ca la institutiile financiare, ai mai putine acte de intocmit, finantarea se acorda in maxim 48 ore.

In cat timp primesti bani

Bani de obicei se acorda in minim 60 minute pentru sumele mici  de bani si maxim 48 ore pentru sumele mari de bani. Mai jos va prezint lista cu ofertele de credite si durata aprobarii creditului
 1. Pentru creditele bancare cu sumele de pana in 5000 euro, aprobarea se face in maxim 48 ore.
 2. Ifn - La ofertele de finantare  pana la salariu, bani pe care-i poti accesa sunt de minim 100 lei si maxim 3000 lei, aprobarea se face in minim 60 minute si maxim 3 ore
 3. Ifn - Prin oferta de creditare la domiciliu, pentru sumele de bani de minim 500 lei si maxim 5000 lei, bani sunt acordati in maxim 24 ore.
 4. Ifn - Prin oferta de nevoi personale, cu sumele de bani de minim 10.000 lei si maxim 1.000.000 lei, aprobarea se face in minim 48 ore, totul depinde de suma de bani imprumutata.

Procesul de aplicare la finantarea dorita

Tot procesu de aplicare este extrem de simplu, deoarece nu mai trebuie sa te perzinti la banca pentru a cere informatiile necesare, pur si simplu aplici online la formularul care il gasiti pe toate site-urile bancilor sau institutiilor nebancare. Dupa completarea acestui formular, vei fi sunat de un agent bancar pentru detalierea ofertei la care ai aplicat. Aceasta metoda este acea mai simpla modalitate prin care poti aplica fara sa te deplasezi de acasa.
Imprumuturi cu buletinul in cele mai rapide conditii de creditare.

Imprumuturile online sunt acordate atat restantierilor cat si rau-platnicilor, evident ca nu trebuie sa va asteptati ca doar cu actul de identitate poti accesa o suma mare de bani. Aceste finantari au fost create special pentru persoanele ce doresc sume nu prea mari de bani pe care sa le restituie in maxim 30 - 45 zile.

Actele necesare finantarii

La cele mai multe institutii financiare nebancare ce acorda imprumuturile cu sume mici de bani, actele principale pe care trebuie sa le ai pentru accesarea finantarii sunt doar doua, fluturas de salariu si sau adeverinta de venit pe ultima luna. Sunt si ifn-uri ce ofera imprumutul doar cu buletinul, dar acestea sunt din ce in ce mai putine.

In cat timp se aproba creditul?

In cele mai multe cazuri aprobarea se face extrem de rapid, nu veti gasi nici o data pe cineva care sa va ofere bani cu imprumutul mai repede decat fin-urile care ofera bani prin oferta pana la salariu. La aceste institutii poti accesa online bani in minim 60 minute si maxim 3 ore de la semnarea contractului de imprumut.

Care sunt sumele de bani pe care le pot primi cu buletinul

Sumele sunt considerabil de mici, deoarece aceste categorii de ifn-uri sunt specializate in a acorda imprumuturi online cu sume mici prin oferta de creditare pana la salariu. Sumele pe care le poti primi la aceste categorii de ifn-uri sunt de minim 100 lei si maxim 3000 lei pe o perioada de maxim 45 zile. Nu uita ca fiecare ifn acorda o anumita suma de bani, dar cele mai multe acorda imprumuturi de bani de minim 100 lei si maxim 1500 lei.
Cele mai bune doua imprumuturi rapide oferite de institutiile financiare nebancare si bancare.

De curand am primit un mesaj in care o persoana din Bucuresti ne scria:
Doresc sa pot accesa o suma de bani de pana in 5000 euro, dar nu stiu ce oferte sa aleg, dintre cele de la banca sau cele de la ifn. Vreau sa stiu care dintre cele doua acorda cel mai rapid imprumut si cu o dobanda acceptabila. Salariul meu este de 1300 lei lunar.
 Astazi o sa va explic pe scurt despre cum sa accesezi un imprumut online fara sa depui mult efort si sa il accesezi in cele mai bune conditii de pe piata bancara sau nebancara.

Cele mai multe persoane acceseaza cele mai proaste imprumuturi din simplu motiv ca nu se intereseaza, iar cei mai multi sunt manipulati de agentiul bancar precum ca nici o banca nu este mai buna ca a lor... In ziua de astazi, cand toate ofertele de imprumut sunt online, ar fi chiar culmea sa nu accesati ofertele cele mai bune pentru tine si familia ta..

Doresti imprumuturi de la ifn?

Astazi voi vorbi despre doua imprumuturi oferite de institutiile nebancare in cele mai rapide conditii de pe piata ifn-urilor.

FRFS - Este un institut financiar nebancar ce acorda sume mari de bani pentru nevoi personale, auto si sume mici de bani.

 • Suma minim pe care o poti accesa este de minim 1000 lei si maxim 100.000 lei, iar termenul de rambursare este deminim 1 an si maxim  5 ani
 • Aprobarea imprumutului este foarte rapida in doar 24 ore.
 • Actele necesare sunt adeverinta de venit pe ultimele 3 luni si actul de identitate
 • Constultantul bancar este trimis la tine acasa pentru intocmirea actelor pentru a economisi timp.
 • Dobanda este de minim 8.5 % pentru sume mari de bani si 18% pentru imprumuturi cu sume mici
 • Poti aplica online simplu si rapid
 • Varsta minima pe care trebuie sa o ai este de 21 ani
 • Varsta maxima este de 65 ani
 • Salariul minim acceptat este de 500 lei

Doresti un imprumuturi bancare ?

Stim cu toti ca la imprumuturile bancare ai cea mai buna dobanda de pe piata, iar astazi va prezint o banca care este in top trei cele mai bune banci. Seriozitatea, rapiditatea si responsabilitatea sunt caracteristicile importante ale banci.

Pe numele ei Banca Transilvania, ofera bani cu imprumutul doar cu 2 acte - de necrezut ca o banca poate oferi imprumuturi rapide doar cu doua acte. Actele necesare  pe care aceasta banca le cere sunt, adeverinta de venit pe ultimele 3 luni si buletinul de identitate.

Ofertele cele mai importante sunt la cardul de credit si imprumutul pentru nevoi personale.


Finantarea pentru consum ( nevoi personaele )

Poti accesa bani cu imprumutul pana la 20000 euro. Oferta ce mai cautata este cea in care poti accesa bani de pana in 5000 euro doar cu adeverinta de venit. Vezi detalii sumplimentare

Finantare perin card de credit

La BT poti accesa un card in care ai pana la 20000 lei, pe care-i poti folosesti dupa bunul plac. Pe langa Bani care sunt oferiti impreuna cu cardul, mai ai posibilitatea sa platesti in rate cu dobanda 0% la peste 5000 de comercianti online sau fizici. Vezi detalii complete aici