Multe persoane se intreaba unde pot lua un imprumut rapid de bani cu buletinul de identitate, iar noi va spunem ca poti accesa aceasta finantare numai prin ofertele pana la salariu oferite de institutiile nebancare.

Se pare ca foarte multe persoane au putut accesa un imprumut si daca au fost in  biroul de credite, mai exact, rau-platnicii si restantierii pot accesa imprumuturile de la ifn care sunt oferite doar cu buletinul.

Regulile de acordare a imprumuturilor pana la salariu


Daca ai un slariu de minim pe economie sau daca nu este mai mic de 500 lei, la ifn, poti accesa bani cu imprumutul online si simplu. Cu siguranta daca apelezi la un ifn, inseamna ca te-ai comfruntat cu refuzul bancilor, majoritatea persoanelor ce se indreapta spre ifn au o poveste urata despre banci, dar acuma nu mai trebuie sa-ti faci probleme in privinta banilor, ifn-urile acorda bani cu imprumut foarte rapid orcarei persoana ce-i solicita o finantare.

Daca nu vrei sa astepti prea mult pentru aprobarea finantarii si nu vrei sa depui garantie pentru suma imprumutata, la ifn poti accesa bani de pana la 1.000.000 lei in cele mai rapide conditii.

Daca vrei o suma mica de bani, doar cu actul de identitate, bani se vireaza in cont in cel putin 60 minute si cel mult 3 ore de la semnarea contractului de creditare. Sumele mici de bani oferite de institutiile nebancare sunt de minim 100 lei si maxim 3500 lei.

Care este cel mai bun ifn ce acorda sume mici de bani?

Acest ifn se numeste VivaCredit, este un ifn ce este specializat in acordarea de imprumut online doar cu doua acte, buletinul si adeverinta de venit sau fluturas de salariu. Daca doresti o suma de bani de minim 100 lei si maxim 1000 lei pe care sa-i restitui cand incasesi salariul, mai exact, in maxim 30 zile de la solicitare, acest institut va sta la dispozitie cu incredere deplina. 

Acum nu mai trebuie sa te rogi de diverse persoane sa-ti dea bani, la ifn obtii suma ceruta online si rapid cu un numar mic de acte, iar daca inapoiezi suma de bani in mai putin de 30 zile, dobanda se plateste doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani.
Vrei sa sti mai multe despre imptumuturile nebancare oferite online? Care sunt conditiile de acordare? Ce suma de bani pot imprumuta? La aceste intrebari voi raspunde astazi pe scurt.

Ce sunt institutiile nebancare


Institutiile nebancare sunt alternativa bancilor, mai exact, aceste institutii ofera cele mai rapide finantari de pe piata, cu un numar mic de acte si cu acordarea in minim 60 minute daca optezi pentru imprumuturi online pana la salariu sau in maxim 3-4 zile daca optezi pentru imprumutul de nevoi personale. Mai exista o categorie de ifn ce acorda credite la domiciliu in maxim 24 ore.

Sumele de bani oferite


Astazi va detaliez 3 categorii de ifn, cele mai importante din aceasta bransa.

  1. Finantarea pentru nevoi personale. Se ofera bani cu imprumutul de minim 10000 lei si maxim 1.000.000 lei pe o perioada de maxim 5 ani la o dobanda apropriata bancilor.
  2. Finantare la domiciliu clientului. Prin aceasta oferta poti accesa un credit de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni.
  3. Finantarea pana la salariu. Prin aceasta imprumuturi poti accesa bani de minim 100 lei si maxim 1000 lei pe care trebuie sa-i inapoiezi in maxim 30 - 45 zile.

Conditiile de creditare

Varsta pe care trebie sa-o ai difera de la un institut la altul, aceasta variaza, intre 18 si 24 ani. Sunt ifn-uri ce acorda bani doar cu adeverinta de venit sau fluturas de salariu ( finantarea pana la salariu), dar mai sunt si institutii ce acorda imprumutul doar cu buletinul de identitate ( oferta de finantare pana la salariu ). Cele mai cautate sunt imprumuturile de nevoi personale, pentru care trebuie sa ai minim 1 an vechime de cand muncesti cu contract de munca si sa faci dovada prin adeverinta de vanit pe ultimele 3 luni.

Daca doresti online, imprumuturi cu dobanda mica si cu rate fixe, poti apela la oferta de nevoi personale. Nu toate ifn-urile au aceasta oferta, iar institutiile ce ofera acest tip de credit sunt putine.
Cele mai usoare imprumuturi urgente sunt cele nebancare, pentru faptul ca optii finantarea dorita in cel mai scurt timp, intre 3 ore si maxim 48 ore, timpul de procesare este in fuinctie de suma imprumutata.

Cum sa accesezi un imprumut urgent de la ifn

Romaniilor cu situatie financiara precara le este din ce in ce mai greu sa mai acceseze un imprumut la banca, si pentru ca trebuia inventata o solutie simpla, s-au infintat institutiile nebancare ce acorda imprumuturi rapide cu sume mici si mari de bani.

Aceasta este singura modalitate prin care poti cere bani cu imprumutul atunci cand fratii, neamurile sau prietenii nu te ajuta. Aceste institutii au luat amploare de cativa ani incoace, din simplul fapt ca acorda bani tuturor persoanelor care are sau nu un venit. 

Daca vrei imprumuturi nebancare, poti accesa simplu si rapid bani, si daca esti restantier inregistrat in biroul de credite, evident ca nu poti lua un imprumut mare, de maxim 5000 lei. 

Daca doresti o suma mica, poti accesa bani urgent, in maxim 60 minute sau  pana la 3 ore, totul depinde de ifn-ul ales. Sumele de bani prin oferta de imprumut pana la salariu nu sunt mari, doar cat sa-ti faci nevoile aparute pe nepregatite, de minim 100 lei si maxim 3000 lei, perioada de restituire este de 35 - 45 zile, fiecare ifn are termenul propriu de acordare a finantarii.

Cu siguranta stiai ca la institutiile nebancare, imprumuturile se ofereau doar pentru sume mici de bani. Astazi trebuie sa-ti spun ca de la un timp, de vreo 3-4 ani, au aparut ifn-uri ce acorda imprumuturi pentru nevoi personale foarte urgente si cu o dobanda care se aproprie mult de unele banci mari din Romania. Sumele oferite de aceste institutii nebancare sunt de minim 10.000 si maxim 1.000.000 lei, perioada de maxim 5 ani de zile in rate egale pe toata durata finantarii.

Important de Stiut

Despre institutiile financiare s-au auzit numai minciuni, si astazi va spun exact cum sta treaba cu ifn-urile. 

  • Oare sunt camatari in spatele acestora?

Nu sunt camatari si nici nu vor fi vreodata, din simplul fapt ca aceste institutii se supune legilor romaniei, nici un asfel de institut nu este peste lege.

  • Oare in contractele oferite se afla clauze ascunse sau abuzive?
Nici vorba de clauze ascunse sau abuzive in contractele oferite. Mai exact, aceste institutii au cele mai simple contracte de imprumut in care este scris "negru pe alb" toate clauzele, dobanda si comisioanele daca exista asa ceva. Aceste contracte sunt realizate in asa fel incat sa intelegi exact ce scrie in ele.

La majoritatea institutiilor nebancare ce acorda imprumut urgent, ratele sunt fixe pe toata durata finantarii, si cel mai important este ca nu se cere garantii sau girant.