Daca doresti sa accesezi un credit fara sa depui garantie, cu siguranta ai ajuns la articolul care te poate ajuta in obtinerea unui credit online de la institutiile nebancare si bancare.

Detalii finantare nebancara

Pentru ca accepta majoritatea persoanelor ce doresc o creditare nebancara, tot mai multi romani se adreseaza cu incredere deplina acestor institutii. Daca ai o problema urgent sau ai nevoie de bani cu sume mici sau mari, singura solutie de finantare este la ifn.

Aceste institutii au diferite forme de creditare, dar cea mai la moda finantare este oferta de credite online. Aceasta oferta se adreseaza tuturor persoanelor care doresc o suma mica de bani care sa-o restituie in 30 - 40 zile. Sumele de bani din  oferta de creditere pana la salariu sunt de minim 100 lei si maxim 3000 lei, sumele de bani oferite difera de la un ifn la altul, fiecare institutie ofera cate un plafon de creditare.

Mai poti accesa oferte nebancare de creditare la domiciliu cu suma de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni in rate egale. Actele necesare sunt adeverinta de venit sau fluturas de salariu pe ultima luna. Nu se cer garantii pentru sumele imprumutate.

Cele mai importante credite fara garantie se ofera la institutii  financiare nebancare care acorda sume mari de bani de minim 10000 lei si maxim 1.000.000 lei pe o perioada de maxum 5 ani in rate egale. Pentru accesarea unui imprumut prin oferta de creditare pentru nevoi personale trebuie sa faci dovada prin adeverinta de venit pe ultimele 3 luni, vechimea in munca trebuie sa fie de minim 1 an. Varsta minima este de 18 ani si maxum 70 la sfarsitul creditarii.

Detalii finantare bancara

Creditele bancare sunt cele mai ieftine si intrec cu mult institutiile nebancare, atat la dobanda pe care o practica cat si la termenul de finantare. 

Astazi va prezint pe scurt o banca care este printre cele mai renumite banci din aceasta tara, pe numele ei Banca Transilvania. La aceasta banca poti accesa credite cat si carduri de cumparaturi cu dobanda zero. Pe langa cele spuse mai sus mai au o oferta de nerefuzat, poti accesa in cele mai rapide conditii doar cu adeverinta de venit, un  credit de minim 5000 euro cu acordarea rapida si fara multe acte de intocmit precum sunt la creditele mai mari.