Un credit rapid oferit online prin oferta de nevoi personale te poate scoate din necaz sau pentru cumpararea diverselor lucruri de care ai nevoie in viata de zi cu zi.

Astazi va voi vorbi despre creditele oferite de provident, toate detaliile de care ai nevoie.

Pe larg, acestea tipuri de finantari le poti accesa doar la institutiile financiare nebancare, fi ca vrei un credit la domiciliupana la salariu sau pentru consum, doar institutiile nebancare acorda aceste tiputi de finantari in cele mai rapide conditii de pe piata bancara.

Care sunt conditiile de creditare?

Singura conditie de finantare este sa ai minim 18 ani impliniti si maxim 69 ani la terminarea creditului. Daca esti rau-platnic, sfatul nostru este sa nu incerci sa aplici online la acest tip de credit deoarece o sa aplici degeaba, nimeni nu o sa-ti mai dea vreodata o finantare atata timp cat esti in biroul de credite. Daca esti restantier, totul se schimba, poti aplica cu incredere la acest ifn.

Care este suma pe care o pot accesa?

Acest ifn acorda credite pentru persoane fizice de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de maxim 15 luni. Poti opta pentru plata ratelor saptamanale sau lunare. Saptamanal daca optezi pentru plata ratelor, un agent bancar este trimis saptamana de saptamana pentru incasarea ratelor, dobanda find mai mare, daca alegi sa platesti ratele lunar prin virament bancar, dobanda scade cu mult fata de cea oferta in care platesti ratele saptamanal agentului ce vine sa incaseze bani

Ce salariu trebuie sa am?

Salariul minim acceptat este de minim 400 lei. Pentru acest salariu nu poti accesa o suma mai mare de 2500 lei. Daca ai un slariu peste 500 lei poti accesa o suma de bani de pana in 3500 lei, iar daca ai un salariu de minim pe economie poti accesa o suma de bani de maxim 5000 lei.

Avantajele acestui credit online

  1. Rapiditatea cu care se acorda creditul
  2. Simplificarea documentelor necesare
  3. Acordarea creditului in 24 ore
Un avantaj important este ca poti restituii bani imprumutati in maxim 45 zile de cand ai facut creditul fara sa platesti dobanda aferenta. De ex. restitui bani imprumutati in maxim 2 saptamani, deci platesti dobanda numai pentru cele 2 saptamani in care te-ai folosit de bani.

Aplica aici daca te intereseaza cea mai buna oferta de creditare pentru sume mici de bani din Romania www.provident.ro/Aplica-Online
Tot mai multe persoanel apeleaza la impeumuturile de la ifn deoarece se acorda online si extrem de rapid. Stim cu toti ca viata poate sa ne rezerve in ori ce clipa neplaceri create de lipsa baniilor sau alte neplaceri in care aveti nevoie de un imprumut de bani care sa fie acordat in cele mai rapide modalitati de pe piata.

 Exista inca o sinstitutie nebancara ce acdorda finantari doar cu buletinul de identitate, evident sa nu te astepti la o suma mare pe care sa o primesti in aceste conditii, doar cat sa treci luna cu bine sau sa-ti platesti datoriile.

Actele necesare 

Banca la care facem referire se numeste Viva Credit. Trebuie sa precizam ca acest institut nu cere adeverinta de venit, deci nu trebuie sa ai vechime in munca doar sa fi un bun creditor si sa restitui bani imprumutati in termenul stabilit in contractul de finantare.

Ce este un imprumut doar cu buletinul?

In romania exista 3 tipuri de ifn uri ce acorda imprumuturi atat online cat si fizice.  Aceste banci le puteti vedea atat prin magazinele mari ce ofera produse in rate cat si online. Doar o anumita categorie de institutii nebancare acorda finantare doar cu buletinul de identitate, doar cele ce au oferta de imprumut pana la salariu iti ofer aceste tipuri de finantari.

Alte detalii

Nu iti vine sa crezi cat de rapid poate sa iti acorde bani aceste institutii, daca iti vine sa crezi ca imprumutul se acorda in maxim 2 ore de la trimiterea online a contractului de imprumut, deci este cea mai urgenta finantare de pe piata.

Aceasta finantare se adreseaza persoanelor ce au ramas fara bani si nu au de unde face rost de suma de care au nevoie pentru a rezolva problemele intampinate

Daca doresti chiar acum sa aplici la o suma de bani de maxim 1000 lei care sa-i restitui in minim o zi si maxim 35 zile, aplica chiar aici la vivacredit.ro/Aplica-Online
Din Brasov ne scrie:
Vreau un imprumut rapid fara sa depun vreo garantrie. Precizez ca am un venit de 1000 lei lunar, muncesc cu carte de munca de un an de zile si doresc o finantare usoara, de maxim 5000 euro, fara sa ma deplasez de acasa deoarece nu am timp. Pe la urechile mele a ajuns ca se poate accesa imprumutul si online, imi puteti da mai multe detalii?

In cele mai multe  cazuri la o finantare pentru nevoi personale, online se poate doar aplica la imprumutul de care ai nevoie prin completarea formularului cu datele personale pe care il gasiti online pe site-ul tuturor bancilor.

Imprumuturi nebancare cu o dobanda mica

Sunt nenumarate ifn-uri ce acorda finantari de bani  cu o dobanda mica, dar astazi va prezint doar una care pe langa multitudinea de oferte intalnite mai are si o dobanda mica de doar 9,8%, acest institut nebancar se numeste Cetelem.

Dobanda acestui ifn este printre cele mai mici dobanzi practicate de institutiile nebancare. Cele mai cautate finantari sunt cele pentru nevoi personale deoarece sunt acordate 100% online. Un avantaj pe care aceasta banca il are este ca poti amana ratele atunci cand ai intrat cu bugetul lunar in gaura cu pana la 3 luni.

Ofertele acestui ifn

La acest institut ofertele sunt diversificate si sunt pentru toate tipuriile de categorii sociale.
  • Finantari auto
  • Finantare nevoi personale
  • Carduri de credit si de cumparaturi
  • Finantari rapide
Poti imprumuta sume de bani de minim 600 lei si maxim 15.000, salariul pe care trebuie sa-l ai este minimul pe economie. 

De ex. daca doresti o suma de bani de minim 20000 lei pe o perioada de 5 ani, adica 48 luni, rata lunara este de 492 lei pe care trebuie sa o achiti luna de luna pana la terminarea imprumutului.

Actele necesare si varsta

Actele necesare depinde in mare masura de imprumutul ales si de termenul de rambursare. Actele de care ai nevoie pentru a beneficia de un imprumut nebancar online fara garantie sunt urmatoarele:
  1. Copie dupa buletinul de identitate si in original
  2. Adeverinta de venit pe ultimele 3 luni
  3. Daca esti pensionar trebuie sa faci dovada prin cuponul de pensie pentru silicitarea imprumutului.
Varsta solicitantului in momentul in care vrea sa acceseze credit trebuie sa fie de minim 18 ani si maxim 70 ani.