Din Bucuresti-Ilfov ne scrie
Am auzit de imprumuturile nebancare ce se ofera in cele mai simple modalitati, doresc sa stiu  mai multe detalii despre aceste imprumuturi online: daca se cere garantii, ce salariu trebuie sa ai, vechimea in munca si dobanda practicata de aceste ifn-uri.
 • Daca doresti bani cu imprumutul cu costuri reduse dar cu conditii mai grele de creditare incercati la bancile mari din aceastra tara.
 • Daca doresti un imprumut de bani de la ifn, conditiile de finantare sunt extrem de flexibile si simple.
 Daca optezi pentru un imprumut nebancar, trebuie sa sti cateva aspecate ale acestei finantari urgente.
 • Dobanda practicata este cu mult mai mare decat la banca.
 • Acorda cele mai rapide finantari de pe piata
 • Actele cerute sunt foarte putine
 • Iti trebuie sa dovedesti ca ai de unde plati imprumutul cerut doar prin adeverinta de venit sau fluturas de salariu, daca suma de bani pe care o accesezi este mai mica de 5000 lei.

Se cere garantii?

Lucrul cel mai bun la institutiile nebancare ce ofera imprumuturi pentru ofertele de nevoi personale, pana la salariu sau la domiciliul clienmtului, nu se cere garantie sau girant, totul functioneaza pe incredere reciproca. Nu te gandi ca obtii bani cu imprumutul si nu-i vei mai da inapoia, banca vinde creantele si tot isi recupereaza bani, dupa care intra pe fir recuperatorii care iti blocheaza conturile, daca esti angajatat, cu siguranta te vei trezi cu proprire pe salariu.

Ce salariu trebuie sa ai?

Salariul pe care trebuie sa-l ai atunci cad apelezi la finantarea online de la ifn este de minim 350 lei daca doresti o suma de bani mica, imprumut de bani doar cat sa treci luna cu bine. In general pentru imprumuturile de peste 5000 lei salariu obligatoriu pe care trebuie sa-l ai este de 500 lei.

Vechimea si dobanda

 1. Daca doresti o finantare prin oferta de creditare pana la salariu, mai exact, sa inapoiezi imprumutul in maxim 45 zile de la acordare acestuia, institutiile financiare iti cere doar fluturas de salariu pe ultima luna pentru a dovedii ca muncesti si ai de unde inapoia imprumutul.
 2. Daca doresti sa accesezi o finantare prin oferta de imprumut la domiciliul clientului, care sa-i inapoezi in maxim 15 luni, in rate egale sau saptamanale, trebuie sa dovedesti ca muncesti cu contract de munca si ai un loc de munca de minim o luna, dovada se face prin fluturasul de salariu.
 3. Daca doresti sa accesezi imprumuturi pentru nevoi personale, perioada de creditare este de maxim 5 ani. Trebuie sa dovedesti prin adeverinta de venit pe ultimele 3 luni ca ai un loc de munca stabil, si  mai trebuie sa ai vechime totala in munca de 6 luni.
Dobanda este in functie de creditul pe care vrei sa-l accesezi, daca doresti o un imprumut mic de bani, dobanda creste, daca doresti o finantare mare de bani, dobanda scade.
O persoana din Cluj Napoca  ne scrie:
Cum se pot accesa creditele de la ifn, mai exact doresc sa accesez o finantare rapida si online. Am inteles de la alte persoane ca aceste institutii financiare nebancare ofera cele mai urgente finantari.
Tot ce a ajuns la urechia ta in legatura cu institutiile ce ofera credite rapide este total adevarat. Ifn-urile acorda cele mai rapide finantari de pe piata bancara din aceasta tara. Pentru accesarea unei finantari nebancare nu iti trebuie prea multe acte, sumele de bani pe care le poti imprumuta sunt pentru toate categoriile sociale, poti accesa credite cu sume mici de bani sau pentru sume mari.

Se poate accesa o finantare online?

Se poate accesa o finantare prin oferta de creditare pana la salariu si online, dar nu in totalitate. Online poti doar aplica la creditul pe care vrei sa-l obtii si, sa trimiti contractul de creditare semnat.

Cum functioneaza online-ul?
Multe persoane cred ca online se poate accesa suma de bani , total gresit, poate pe viitor sa-r putea accesa in aceste metode, in prezent nu. Cu ajutorul internetului poti doar aplica la oferta intalnita la institutiile nebancare prin aplicarea la formularul pe care-l gasiti pe site-ul acestor banci. Tot prin intermediul internetului va este trimis contractul de creditare pe care trebuie sa-l semnezi, mai exact prin adresa de email, tot prin adresa de mail trebuie trimis catre ifn semnat pentru a putea fi aprobat. Dupa ce ati facut toate aceste demersuri si creditul este aprobat, bani se vor vira intr-un cont bancar deschis pe numele dvs.

Mai exista ifn-uri in care aplici online si creditul se acorda la domiciliul dvs. acesta finantare se numeste creditul oferit la domiciliul clientului.

Care sunt costurile institutiilor nebancare?

In primul rand la aceste institutii conteaza ce suma va pune la dispozitie, cu cat suma de bani oferita de aceste institutii este mai mica cu atata dobanda este mai mare, cu cat institutiile nebancare ofera sume mai mari de bani, dobanda scade. Sunt trei tipuri importante de institutii ce acorda aceste finantari rapide
 1. Finantari pana la salariu
 2. Finantare la domiciliul clientului
 3. Finantare pentru nevoi personale

Trebuie sa ai garantii pentru finantarea urgenta?

Trebuie sa precizez ca majoritatea bancilor ce acorda credit rapid cu siguranta nu iti cere sa depui garantie pentru imprumutul pe care-l acorda. De obicei daca accesezi o suma de bani de pana in 5000 euro, cu siguranta nu trebuie sa ai garantii sau sa aduci coplatitori, adica giranti.