Anamaria din Timisoara ne scrie:

Vreau sa accesez o creditare rapida nebancara, cum procedez pentru a primi suma de bani pe care o cer intr-un timp scurt si fara sa fiu nevoita sa fac drumuri multe la banca. Mai doresc sa stiu daca se poate accesa credite cu putine acte, mai exact cu adeverinta de venit?
In cea ce urmeaza iti voi explica in detaliu totul despre creditele nebancare rapide.

Ce este o finantare rapida?

Creditul rapid este oferit de institutiile financiare nebancare, mai pe scurt ifn. Finantarea urgenta se acorda in cele mai simple modalitati de pe piata, rapiditatea cu care se ofera creditarea ia uimit pe toti clienti ce au apelat la ifn. Daca iti trebuie o suma de bani de minim 100 lei si maxim 90000 lei, iar perioada de rambursare sa fie de minim o zi si maxim 5 ani, poti apele cu incredere la ofertele creditelor nebancare.

Care sunt avantajele?

Avantajele acestui credit urgent sunt:
  1. Poti accesa creditul cu un numar mic de acte
  2. Poti accesa o finantare de bani pe care ii poti restituii cand incasezi salariul.
  3. Poti accesa o suma de bani prin oferta de creditare pentru nevoi personale cu o dobanda apropriata bancilor.
  4. Nu se cere garantii sau girant pentru imprumutul accesat.
  5. Poti opta pentru un imprumut la domiciliul clientului
  6. Poti aplica online sau telefonic fara sa te deplasezi de acasa.
  7. Avantajele pot continua...

Care sunt conditiile de creditare?

Trebuie sa ai minim 18 ani impliniti pentru creditul de nevoi personale si minim 21 pentru ofertele de creditare pana la salariu sau pentru oferta de finantare la domiciliul clientului. Daca esti pensionar nu trebuie sa ai mai mult de 79 ani la terminarea platii creditului.

Sumele de bani pe care le pot accesa

Creditele pe care le poti accesa sunt cu sume mici sau cu sume mari de bani. La creditele rapide nebancare ai rate fixe pe toata durata creditarii.

Poti accesa sume de bani dupa cum urmeaza:
  1. Intre 100 lei si maxim 2000 lei prin oferta de creditare pana la salariu, perioada in care esti obligat sa inapoezi creditul este de maxim 45 zile.
  2. Intre 500 lei si 5000 lei prin oferta de creditare la domiciliu, pentru maxim 15 luni, ratele sunt saptamanale sau lunare.
  3. Intre 10000 lei si 90000 lei pentru oferta de nevoi personale, inapoerea sumei se face in maxim 5 ani in rate lunare egale.

Cum aplic ?

In primul rand trebuie sa cautam creditele de la ifn care sunt cele mai ieftine, totul depinde de dobanda. Daca ai gasit institutiile nebancare ce ofera credite doar cu adeverinta de venit acordate in cele mai rapide moduri de pe piata bancara din aceasta tara, nu trebuie decat sa aplici online la formularul de contact, introduci datele personale plus numarul de telefon dupa care dai trimitere, in cateva ore de la trimitere un agent bancar te suna pentru comfirmarea cereri de creditare.