Andrea din Bucuresti ne scrie:
Vreau sa accesez un credit pentru nevoi personale intre 2000 lei si  10000 lei, spuneti-mi va rog cum pot sa-l accesez umpic mai rapid, daca se poate doar cu adeverinta de venit, nu sunt dispusa sa ofer garantie.
 Poti accesa un imprumut rapid de la institutiile nebancare cat si bancare, totul depinde de suma pe care vrei sa o accesezi.

Daca doresti sa accesezi o suma de bani de maxim 2000 lei prin progamul si oferta de creditare pana la salariu, te informam ca o poti face extrem de urgent cu un numar mic de acte. Singurele acte de care ai nevoie pentru un imprumut de bani de la ifn sunt doar doua, fluturas de salariu sau daca esti pensionar, cuponul de pensie.

Trebuie sa mai precizez ca pentru imprumuturile pana la salariu nu se percep comisioane de acordare, ratele sunt fixe pe toata durata imprumutului.

Daca doresti un imprumut de minim 10000 lei, institutiile nebancare ofera aceasta finantare doar prin oferta de creditere pentru nevoi personale, mai exact, pentru finantariile de consum.  Finantarea se ofera cu dobanda fixa pe toata durata finantarii, iar ratele nu vor creste pe parcursul desfasurarii imprumutului, banii imprumutati se inapoiaza in maxim 5 ani in rate egale. Actele necesare pentru un astfel de imprumut online sunt doar doua, buletinul de identitate si adeverinta de venit pe ultimele 3 luni.

Nu uita, la majoritatea institutiilor nebancare si bancilor , daca nu la toate, nu se percep garantii pentru finantarile de pana in 5000 euro, respectiv la banci de maxim 10000 euro.

Nu te lasa influentat de persoanele ce spun ca cei ce ofera imprumut nebancar sunt niste tepari sau mai stiu eu ce bazaconii. Aceste ifn-uri sunt infiintate legal, tot legal acorda creditele fara sa fie introduse in contractele oferite clauze abuzive, sunt cele mai de incredere banici ce acorda finantari urgente. Apelati cu incredere deplina si nu accesati creditul pana nu cititi cu atentie contractul pe care trebuie sa-l semnezi pentru primirea banilor imprumutati.