Vrei sa accesezi acum imprumuturi online cu rate fixa si dobanda mica?

Vrei sa sti mai multe despre imptumuturile nebancare oferite online? Care sunt conditiile de acordare? Ce suma de bani pot imprumuta? La aceste intrebari voi raspunde astazi pe scurt.

Ce sunt institutiile nebancare


Institutiile nebancare sunt alternativa bancilor, mai exact, aceste institutii ofera cele mai rapide finantari de pe piata, cu un numar mic de acte si cu acordarea in minim 60 minute daca optezi pentru imprumuturi online pana la salariu sau in maxim 3-4 zile daca optezi pentru imprumutul de nevoi personale. Mai exista o categorie de ifn ce acorda credite la domiciliu in maxim 24 ore.

Sumele de bani oferite


Astazi va detaliez 3 categorii de ifn, cele mai importante din aceasta bransa.

  1. Finantarea pentru nevoi personale. Se ofera bani cu imprumutul de minim 10000 lei si maxim 1.000.000 lei pe o perioada de maxim 5 ani la o dobanda apropriata bancilor.
  2. Finantare la domiciliu clientului. Prin aceasta oferta poti accesa un credit de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni.
  3. Finantarea pana la salariu. Prin aceasta imprumuturi poti accesa bani de minim 100 lei si maxim 1000 lei pe care trebuie sa-i inapoiezi in maxim 30 - 45 zile.

Conditiile de creditare

Varsta pe care trebie sa-o ai difera de la un institut la altul, aceasta variaza, intre 18 si 24 ani. Sunt ifn-uri ce acorda bani doar cu adeverinta de venit sau fluturas de salariu ( finantarea pana la salariu), dar mai sunt si institutii ce acorda imprumutul doar cu buletinul de identitate ( oferta de finantare pana la salariu ). Cele mai cautate sunt imprumuturile de nevoi personale, pentru care trebuie sa ai minim 1 an vechime de cand muncesti cu contract de munca si sa faci dovada prin adeverinta de vanit pe ultimele 3 luni.

Daca doresti online, imprumuturi cu dobanda mica si cu rate fixe, poti apela la oferta de nevoi personale. Nu toate ifn-urile au aceasta oferta, iar institutiile ce ofera acest tip de credit sunt putine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu