Imprumuturi de la ifn simplu si rapid de obtinut, in maxim 24 ore

 De cand cu internetul, totul se desfasoara online si extrem de rapid. La institutiile nebancare ai cele mai simple imprumuturi de pe piata ifn-urilor. Daca doresti credite prin oferta de finantere la domiciliu, bani ii poti obtine in maxim 24 ore.

Exista in Romania un ifn ce a fost printre primele ifn-uri infiintate si care a rezistate pana in ziua de astazi cu succes, il stim cu totii, el se numeste Provident. Este singurul institut care are o dobanda acceptabila la creditele cu sume mici, de maxim 5000 lei.

Avantajele acestui institut nebancar

In primul rand trebuie sa precizam ca la Provident, daca accesezi o suma de bani si vrei sa inapoiezi suma in maxim 45 ziler, o poti face fara sa platesti dobanda, mai exact, daca vrei sa inapoiezi suma de bani in 4 - 5 zile, platesti dobanda doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani.

Alte avanteje

  • Cel mai rapid imprumut acordat de ifn
  • Poti opta pentru plata ratelor saptamanal sau lunar.
  • Poti platii ratele la domiciliu fara a te deplasa de acasa.
  • Poti aplica online pentru imprumutul dorit, iar in scurt timp un agent bancar te suna pentru detalierea creditului aplica
  • Ratele sunt egale pe toata durata finantarii
  • Nu se gasesc clauze abuzive in contractele oferite
  • Nu platesti dobanda in plus pentru intarzierea ratelor.

Cerinte necesare accesarii creditului

Varsta minima pe care trebuie sa-o ai este de minim 18 ani si maxim 70 ani. Pentru accesarea imprumutului trebuie sa fi angajat cu contract de munca si sa faci dovada la momentul semnarii contractului de creditare cu adeverinta de venit sau fluturas de salariu pe ultima luna sau pe cea in curs, daca esti pensionar, cuponul de pensie. VEZI DEATLIILE COMPLETE

Daca doresti un imprumut pana la salariu sau o finantare de pana in 5000 euro, Detalii Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu