Cel mai accesibil credit urgent de pe piata online-ului

Astazi va prezint detalii despre cele mai urgent credit oferit online de pe piata nebancara din Romania.

Andrada din Bucuresti ne scrie:
Doresc sa accesezi un credit cat se poate de urgent, de la banca sau de la institutiile nebancare. Spuneti-mi va rog care din aceste doua ofera creditul cel mai avantajos.
Sunt institutii nebancare cat si bancare, care acorda bani cu imprumutul la o dobanda aproape egala intre ele. Despre ifn-uri s-au auzit multe lucruri urate dar ne adevarate, stiti cum este gura oamenilor, vorbesc fara sa stie macar ce este un ifn.

Sa detaliem ce inseamna institutiile financiare nebancare. Aceste ifn-uri sunt specilizate in acordarea de imprumuturi rapide cu un numar mic de acte. Din an in an, ifn-urile sunt din ce in ce mai cautate de catre de catre romanii ce doresc sa acceseze un credit cat mai rapid si cu un numar mic de acte. Institutia nebancara este o firma legal infiintata cu raspundere limitata care functioneaza sub regulile BNR, deci, totul este legal si sigur.

Conditii necesare

Prima conditie este sa ai minim 18 - 21 ani impliniti in momentul in catre aplici la oferta ifn-ului. Fiecare ifn acorda credite unei anumite categorii de varsta, cele mai multe dintre ifn-uri acorda bani cu imprumutul persoanelor ce au varste de peste 21 ani. Trebuie sa fi cetatian al acestei tari si sa ai un loc de munca stabil in ultimele trei luni daca vrei o suma mare de bani. Daca vrei o suma mai mica, de pana in 5000 lei, trebuie sa faci dovada doar prin fluturas de salariu.

Poti accesa imprumutul si fara adeverinta de venit?

Aceasta intrebare am primit-o de nenumarate ori, si raspunsul de fiecare data a fost, da, se poate accesa imprumuturi doar cu buletinul de identitate, dar sa nu te astepti la o suma foarte mare de bani. Oferta de creditare se numeste " credite pana la salariu", iar suma de bani pe care o poti accesa prin aceasta oferta este de minim 100 lei si maxim 3000 lei pe o perioada de 30 - 45 zile, totul depinde de ifn-ul la care aplici.

Termenul de acordare

Daca vrei o suma mica de bani, termenul in care se ofera imprumutul este de minim 60 minute si maxim 3 ore de la semnarea contrectului de creditare. Pentru finantrilie din oferta la domiciliu, bani se acorda in maxim 24 ore. Daca doresti o finantare prin oferta de nevoi personale, finantarea se acorda in maxim 24 - 48 ore de la semnarea contractului de creditare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu