De unde pot lua un imprumut nebancar usor de obtinut? In 24 ore se poate?

Imprumuturile de la ifn cu acordare in 48 ore

Din Timisoara ne scrie
Doresc sa stiu de unde pot face un imprumut de bani? Am intele ca imprumuturile nebancare sunt cele mai la moda si mai accesibile in ziua de azi. Va rog sa-mi explicati in detaliu despre aceste ifn-uri.
Cele mai multe persoane ce apeleaza la un credit vor sa-l obtina in conditii rapide, mai exact, bani imprumutati sa fie acordati in maxim 48 ore. Acesta este motivul pentru care majoritatea persoanelor apeleaza la imprumuturile nebancare.

Dobanda imprumuturilor nebancare 

La acest capitol este mult de vorbit, eu o sa-l scurtez in asa fel incat sa intelegeti pe scurt care este dobanda si cum se pune in practica. Daca doresti o finantare de bani mica, sa nu te astepti ca poti accesa imprumutul la o dobanda mica, mai ales daca primesti finantarea in maxim 2 ore de la semnarea constractului de creditare, cu cat bani acordati se acorda mai repede cu atat dobanda este mai mare. Adevarul este ca poti accesa sume mari de bani la dobanzi apropriate bancilor dar cu conditiile de imprumut cu mult mai simplificate decat la banca si cu un numar mic de acte, actul cel mai important este adeverinta de venit pe ultimele 3 luni daca doresti o suma de bani prin oferta de finantare de nevoi personale la o dobanda rezonabila.

Ce venit trebuie sa ai?

Venitul acceptat de majoritatea ifn-urilor este de minim 500 lei, daca doresti o suma de bani nu prea mare. Salariul de 1000 lei trebuie sa-l ai pentru o suma de bani pana in 5000 euro. Daca doresti o suma de bani prin oferta pana la salariu, aceste tipuri de ifn-uri nu-ti cer adeverinta de venit, doar ca trebuie sa faci dovada ca muncesti cu carte de munca de minim o luna prin fluturas de salariu, suma oferita prin aceasta oferta este de max 2000 lei pe care trebuie sa-i restitui in minim 1 zi si maxim 45 zile, din acest motiv se numeste imprumutul pana la salariu.

Un comentariu:

  1. Sunt interesat pentru un imprumut de 2000 roni(lei) pentru o perioada de 10 lini.
    Cu multumiri anticipante poenar

    RăspundețiȘtergere