Credit nevoi personale online pentru persoane fizice foarte rapide

Un credit rapid oferit online prin oferta de nevoi personale te poate scoate din necaz sau pentru cumpararea diverselor lucruri de care ai nevoie in viata de zi cu zi.

Astazi va voi vorbi despre creditele oferite de provident, toate detaliile de care ai nevoie.

Pe larg, acestea tipuri de finantari le poti accesa doar la institutiile financiare nebancare, fi ca vrei un credit la domiciliupana la salariu sau pentru consum, doar institutiile nebancare acorda aceste tiputi de finantari in cele mai rapide conditii de pe piata bancara.

Care sunt conditiile de creditare?

Singura conditie de finantare este sa ai minim 18 ani impliniti si maxim 69 ani la terminarea creditului. Daca esti rau-platnic, sfatul nostru este sa nu incerci sa aplici online la acest tip de credit deoarece o sa aplici degeaba, nimeni nu o sa-ti mai dea vreodata o finantare atata timp cat esti in biroul de credite. Daca esti restantier, totul se schimba, poti aplica cu incredere la acest ifn.

Care este suma pe care o pot accesa?

Acest ifn acorda credite pentru persoane fizice de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de maxim 15 luni. Poti opta pentru plata ratelor saptamanale sau lunare. Saptamanal daca optezi pentru plata ratelor, un agent bancar este trimis saptamana de saptamana pentru incasarea ratelor, dobanda find mai mare, daca alegi sa platesti ratele lunar prin virament bancar, dobanda scade cu mult fata de cea oferta in care platesti ratele saptamanal agentului ce vine sa incaseze bani

Ce salariu trebuie sa am?

Salariul minim acceptat este de minim 400 lei. Pentru acest salariu nu poti accesa o suma mai mare de 2500 lei. Daca ai un slariu peste 500 lei poti accesa o suma de bani de pana in 3500 lei, iar daca ai un salariu de minim pe economie poti accesa o suma de bani de maxim 5000 lei.

Avantajele acestui credit online

  1. Rapiditatea cu care se acorda creditul
  2. Simplificarea documentelor necesare
  3. Acordarea creditului in 24 ore
Un avantaj important este ca poti restituii bani imprumutati in maxim 45 zile de cand ai facut creditul fara sa platesti dobanda aferenta. De ex. restitui bani imprumutati in maxim 2 saptamani, deci platesti dobanda numai pentru cele 2 saptamani in care te-ai folosit de bani.

Aplica aici daca te intereseaza cea mai buna oferta de creditare pentru sume mici de bani din Romania www.provident.ro/Aplica-Online

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu